menu

Mountainbiken in Eeklo – het seizoen is gestart

Na een heel mooie rondreis in Florida en West-Amerika gedaan te hebben is er naar jaarlijkse gewoonte wat extra gewicht bijgekomen. Reden te meer om terug de mountainbike uit te halen en deze winter te werken aan de conditie, al is het maar om misschien in optimale omstandigheden terug te kunnen gaan skiën, of wie weet wel een nieuwe fietsvakantie later op jaar.

Een ideale start om te mountainbiken was het parkoers van Eeklo alvast. Met een parkoers, dat start thv het sportcentrum, vooral bestaat uit een droge en verharde ondergrond en geen meter bergop bevat, was afzien uit den boze. Voor de rest was de organisatie prima, bevoorrading was ok en ook wat betreft deelnemers zat alles wel goed. Je reed nooit alleen, maar drummen was het nooit. De rit verliep grotendeels langs verharde paden, velden en akkers en door het goede weer kon je optimaal genieten van de schoonheid van het Meetjesland.

Informatie
Plaats: Eeklo – sportcentrum
Organisatie: Wielercomité Eeklo & PCRS
Afstanden: 15-25-35-45
Start: je kon starten vanaf 8u30
Beoordeling: vlot rijdend parkoers, bij goede conditie wil je meer, als start voor het seizoen ideaal om op te bouwen.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen