menu

Mountainbike in Zwalm – VTT Halloweentocht

Ervaringen
De Molenbikers uit Zwalm hadden met de Halloweentocht niet alleen een prachtig parkoers uitgestippeld, in het hartje van de Zwalmstreek, ook het weer van de voorbije dagen zorgde er voor dat de rit een waar ploetergevoel teweegbracht. Al na 200 meter lag ik op de grond en van kop tot teen onder de modder. Wat wil een mens nog meer op zondagmorgen?

Gevoel
3 man sterk vandaag en dus een pak mannelijk testosteron bijeen maar eigenlijk nooit het gevoel gehad dat het genoeg was. Week na week worden we dus beter en het is pas begin november. Dat belooft voor volgende maand.

Parkoers
Heuvel op, heuvel af, kasseiwegen, verharde wegen, verdoken straatjes of pittige veldwegen, het zat er allemaal in. Zelfs een beklimming van de Molenberg was opgenomen zodat je meer als voldaan naar huis kon trekken.

Het weer
Zo regenachtig het was op zaterdag, zo mooi was het op zondag. Een lekker verwarmende zon, plassen, modder en zo goed als windstil. Zeg nu zelf: toch de ideale omstandigheden om te mountainbiken?

Organisatie
Op de het afspuiten van de fietsen na was alle stip top in orde. Prima bevoorrading en ondanks de talrijk opgekomen deelnemers heel veel te bieden. Het is bij sommige organisaties soms anders.

Informatie
Organisatie: Molenbikers uit Zwalm
Startplaats: Sportzaal De Zwalmparel, Sportlaan, Zwalm
Bevoorrading: meer dan gewoonlijk; AA drankjes, chocolade, snoep, cake en nog veel meer van dat lekkers. Ook soep vragen was mogelijk.
Parkoers: heel gevarieerd met heuvels, kasseibanen, weilanden, velden,..
Afstanden: 25, 35 of 50 km.

Eén reactie op “Mountainbike in Zwalm – VTT Halloweentocht”

  1. Bart schreef:


    Prima organisatie terug. Een VTT om te onthouden voor de volgende jaren.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen