menu

Mountainbike in Herzele – Tweemolen VTT WTC De Torenvrienden

Ervaringen met de rit
Alles wat je als mountainbiker van een rit verwacht kon je terugvinden in de mountainbiketocht van VTT Tweemolen, door de Torenvrienden ingericht. Bossen, velden, weilanden, pittige beklimmingen of een technische afdaling, het zat er allemaal in. Ook de organisatie was prima met op de afstand 35 km maar liefst 2 bevoorradingen.

Parkoers
Verder kon je ook kiezen voor 25 of 50 km, maar na gisteren al gereden te hebben, mocht het allemaal wat rustig zijn. Daar waar gisteren er heel veel asfalt aan te pas kwam, leek het vandaag net het omgekeerde. Elk landelijk baantje, smal steegje of strookje bos werd opgenomen in het parkoers.

Het weer
Ook het weer was al bij al in orde, want met de voorspelling dat het bakken ging regenen hebben we geen druppel gezien. Op zo’n momenten is een mens al eens blij dat de weermannen er naast zitten. Volgend jaar zien ze ons in Herzele terug.

Informatie
Organisatie: WTC De Torenvrienden.
Startplaats: Gem.basisschool, Tuinwijklaan in Herzele.
Bevoorrading: Klassiek, cola, water, fruit en koekjes.
Parkoers: heel gevarieerd met heuvels, weilanden, bossen, velden,..
Afstanden: 25, 35 of 50 km.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen