menu

Modemuseum Hasselt

Hasselt is een modestad. Een modemuseum mag hier dus zeker niet ontbreken. Ontdek de geschiedenis van de mode en bekijk ontwerpen van hedendaagse ontwerpers.  Om een totaal en gevarieerd beeld van mode te geven, worden hier regelmatig tijdelijke , wisselende tentoonstellingen georganiseerd van verschillende disciplines. Dit kan gaan van kunst tot fotografie en design. Je krijgt hier een zicht op de laatste trends, technologische ontwikkelingen en maakt kennis met de verschillende kledingstukken. Dat het modemuseum garant staat voor een leerrijke ontdekkingstocht, valt niet te betwisten!

Modemuseum Hasselt

Groepen kunnen ook steeds een beroep doen op de speciale moderoute. Deze bestaat uit een rondleiding in het museum. Die wordt vervolgd met een begeleide stadswandeling in Hasselt en een bezoek aan het Tuincafé van Het Stadsmus voor een kop koffie en een stuk Hasseltse speculaas.

Modemuseum Hasselt poppen

Contact:
Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
Tel. +32 11 23 96 21
modemusuem@hasselt.be
www.modemuseumhasselt.be

Openingsuren:
Dinsdag t.e.m. zondag: 10 u. – 17 u.
Elke maandag gesloten. Voor andere sluitingsdagen bezoek de website.

Tarieven p.p.:
– € 6
– € 5 voor groepen vanaf 15 personen
– € 3 voor Knack Club leden en Bokrijk abonnement
– € 2 voor jongeren studenten van 13 tot 18 jaar
– gratis voor kinderen tot 12 jaar
– Prijzen voor de moderoute op de website

Modemuseum Hasselt italiaans

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen