menu

Niet te missen attracties in Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs is een betoverende bestemming voor jong en oud, waar iedereen in zijn fantasiewereld kan leven. Het park heeft een heel scala aan prachtige en spannende attracties te bieden voor heel de familie. Het park bestaat uit vijf verschillende gebieden: Fantasyland, Adventureland, Frontierland, Discoveryland en Main Street U.S.A. Ieder gebied kent zijn eigen thema en heeft een aantal topattracties die u zeker niet moet missen tijdens een bezoek aan Disneyland Parijs.

disneyland-parijs

 

Magie in Fantasyland
Ideaal voor de allerkleinsten, maar ook voor iedereen die nog steeds van de Disney magie houdt. Hier vindt u attracties gebaseerd op de iconische films van Disney, zoals Peter Pan’s Flight. Hier maakt u een ritje in een betoverd piratenschip waarmee u door het verhaal van Peter Pan vliegt. Wie meer een fan is van Pinocchio of Sneeuwwitje kan vergelijkbare attracties voor deze sprookjes vinden. Daarnaast is er het iconische It’s a Small World. Na een bootreis door de wereld krijgt niemand dit vrolijke deuntje meer uit zijn hoofd.

Het spannende Adventureland
De plek waar de wereld van de piraten ontdekt kan worden en de woeste wereld van de jungle kan worden getrotseerd. De attractie die hier niet te missen is, is Pirates of the Caribbean. De attractie heeft geen Johnny Depp, maar geeft wel een leuk kijkje in de wereld van de piraten. Een rustige attractie voor de hele familie. Wie graag wat meer spanning en snelheid opzoekt, kan terecht bij Indiana Jones and the Temple of Peril. Een ruige attractie gebaseerd op de verhalen van de wereldberoemde archeoloog.

Klassiek Amerika: Main Street U.S.A.
De grote winkelstraat die u verwelkomt in Disneyland. Hier vindt u geen attracties, maar wel een grote hoeveelheid winkels en boetieks. Ook wie een hapje wil eten kan terecht in één van de vele café’s en restaurants in dit gebied.

disneyland-parijs-attractie

 

Beleef oude tijden in Frontierland
Het land dat gebaseerd is op het Wilde Westen, waar de Amerikaanse goudkoorts nog goed te zien is. Het pronkstuk van dit gebied is Big Thunder Mountain. Een indrukwekkende achtbaan waarin u tussen de bergen en onder het meer door racet in een trein. Een leuke attractie voor degenen die wel van wat snelheid houden, maar die niet over de kop willen gaan. Wie van spookhuizen houdt kan zeker gaan genieten van The Phantom Manor. Dit spookhuis, in de vorm van een oud verlaten huis, brengt u langs de honderden geesten die het oude pand rijk is.

Op naar de toekomst: Discoveryland
Wie van ruimtevaart, science fiction en techniek houdt kan terecht in Discoveryland. Hier vindt u leuke familieattracties zoals Buzz Lightyear Laser Blast: een schietattractie rondom de personages van Toy Story. Liefhebbers van Star Wars kunnen een vluchtsimulatie meemaken in Star Tours, en voor de echte liefhebbers van achtbanen is er Space Mountain: Mission 2 waarbij u ervaart hoe het is om als een raket te worden afgeschoten.

Betoverd door de magie van Mickey? Ontdek dan nu snel hoe je voordelig kunt verblijven in de magische wereld van Disney!

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Parijs? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen