menu

Mirabello Beach Resort in Agios Nikolaos op Kreta

Het Mirabello Beach Resort in Agios Nikolaos op Kreta is opgesplitst in twee delen. Het hoofdgebouw ligt aan de zee, direct aan een mooi zandstrand. Via een loopbrug geraak je aan de overkant van de weg, waar het Village-gedeelte zich uitstrekt. Dit deel is tegen de heuvel aangebouwd en minder geschikt voor mensen, die niet zo goed ter been zijn. Het centrum van Agios Nikolaos vind je al 2 km verderop. Wie geen wandeling ziet zitten of een verdere uitstap plant, kan de bus nemen rechtover het hotel.

Mirabello buitenzwembad

Het zwembadencomplex van Mirabello Beach Resort is op zijn zachtst gezegd majestueus. Het bestaat uit twee uitgestrekte buitenzwembaden met twee aparte kinderbaden en een overdekt zwembad. Er is tevens een wellnesscenter aan verbonden met o.a. een sauna en een Turks bad. Het resort telt een aantal restaurants en bars en biedt een uitgebreide waaier aan sportfaciliteiten aan, gaande van tennis tot waterskiën en duiken.

Mirabello overzicht

Vanuit het hotel heb je een prachtig zicht op de baai. Er zijn altijd genoeg ligstoelen aan het zwembad en op het strand, ook al is het hotel volgeboekt. Bovendien zijn de ligstoelen op het strand gratis. De animatie is zeer gevarieerd en professioneel en de gasten worden verwend met kleine extraatjes. Over het algemeen is de service trouwens pico bello. De perfecte all-in-ervaring!

Mirabello strand

Meer info of een verblijf boeken in Mirabello Beach?
Lees meer over onze vakantie in Agios Nikolaos, Kreta.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen