menu

Met zekere tred door je lievelingsstad

Een citytrip is een perfecte manier om er even tussenuit te gaan. In slechts een (verlengd) weekend ontdek je nieuwe oorden of geniet je juist van terugkomen in jouw favoriete stad. Het kost je amper vrije dagen, het hoeft helemaal niet duur te zijn en toch zorgt een stedentrip voor een nodige dosis vermaak en ontspanning. Misschien betekent dat voor jou een weekend vol musea, het verkennen van de leukste wijken van jouw stad, shoppen tot je erbij neervalt, of misschien zelfs wel aan het strand liggen (als je één van de lucky few bent die naar Barcelona gaan).

Hoe jouw weekend er ook uitziet, belangrijk is dat je de juiste spullen meeneemt. Als je gaat vliegen neem je waarschijnlijk alleen handbagage mee, dus moet je zorgvuldig pakken. Als je in Barcelona aan het strand gaat liggen heb je niet veel nodig, als je het koude Reykjavik gaat bezoeken is dat al een ander verhaal. Last minute tactische aankopen kan je gelukkig makkelijk doen via de webshop Zalando. Misschien is het bijvoorbeeld tijd voor een nieuw paar schoenen dat stijlvol doch comfortabel is, en ervoor zorgt dat je er met slechts één paar schoenen niet alleen op je best uitziet, maar ook een paar dagen op verkenning kunt zonder voetenpijn! Snuffel direct even rond en zorg dat je helemaal voorbereid op pad kunt!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen