menu

Met deze 5 elektrische fietsen kan je ook fietsen in de bergen

Niet elke fiets heeft genoeg power om mee in de bergen te kunnen rijden. Wie een krachtige e-bike heeft, kan gerust uitdagende routes door de bergen kiezen om doorheen te rijden met de elektrische fiets. Lekker tijdens de vakantie in Frankrijk of Zwitserland. En gelukkig kunnen ook oudere mensen gerust door de bergen toeren met een e-bike, zonder dat de krachten opraken of de toer overbodig veel energie kost. Met een motor die minstens 250 watt levert aan extra kracht, kunt u als e-biker in de bergen met gemak een snelheid halen van 15-20 per uur tijdens beklimmingen. Maar welke vijf e-bikes zijn er eigenlijk het meest geschikt om mee de bergen in te gaan? We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Met deze 5 elektrische fietsen kan je ook fietsen in de bergen

© Pexels.com

1. De Gazelle Orange C8 HMS
Bent u op zoek naar een luxe en gedegen e-bergfiets om de bergen mee te bedwingen, dan is de krachtige Gazelle Orange C8 HMS een uitstekende keuze. Deze e-bike beschikt over een Shimano Steps aandrijfsysteem en levert maar liefst 500 watt aan vermogen. Dit vermogen ondersteunt niet alleen optimaal als u de berg op fiets, maar zorgt e ook voor dat u extra kilometers kunt maken. Een interessant voordeel van de Gazelle Orange C8 is dat deze fiets automatisch schakelt en liefst acht versnellingen heeft. De betrouwbare Shimano Steps middenmotor zorgt voor een uiterst soepele ondersteuning als u bergop fietst.

2. Brinckers Bordeaux F3
De Brinckers Bordeaux F3 beschikt over een accu met 374 watt. Deze fiets is echt naar Nederlandse stijl ontworpen en fiets zeer comfortabel en prettig. De handvatten zijn strak ontworpen, het zadel is heerlijk zacht en het drie versnellingensysteem van Shimano is erg handig als u door de bergen of door heuvelachtig terrein rijdt. De Brinckers Bordeaux heeft een sterke voorwielmotor die opvallend stil is en tegelijk ruim voldoende power levert om met minimale inspanning lekker te kunnen toeren. Een fijne extra is dat u op de accu van deze fiets liefst drie jaar garantie krijgt, waar voor de meeste accu’s van elektrische fietsen tweee jaar garantie de regel is.

3. Victesse Strada N330 HM
De mat zwarte Victesse Strada N330 HM is een fiets om uw vingers bij af te likken. Voor deze lekker zittende en heerlijk rijdende fiets is geen berg te stijl of te hoog. Uniek is het traploze schakelsysteem, dat lekker soepel schakelt door de geavanceerde versnellingsnaaf. De zeer krachtige middenmotor wordt aangedreven door een gedegen accu van 374 watt. De Victess Strada N330 HM is de Rolls Royce onder de fietsen.

4. Cube Touring Hybrid Pro
Cube Touring Hybrid Pro is de ideale toerfiets voor in de bergen. Deze fiets combineert geavanceerde hightech en met luxe-onderdelen. Alles gecombineerd is het resultaat een elektrische topfiets die ideaal is voor in de bergen.

5. Stromer ST1 X 800Wh
Wilt u met een elektrische mountainbike tot wel 45 kilometer per uur halen in bergachtig gebied? Ga dan voor de prijzige maar o zo strak ontworpen Stromer ST1 X 800Wh speed-pedelec. Wat deze fiets, naast de sterke bouw en het gestroomlijnde ontwerp, zo uniek maakt, is het feit dat de Stromer ST1 X digitaal verbonden kan worden met uw smartphone. Zo krijgt u digitaal alle door u gewenste rij-gegevens doorgestuurd.

Met een van de bovengenoemde e-bikes is bergje op, bergje af eenvoudiger dan ooit. Maak het uzelf makkelijk en comfortabel en kies ook voor een sportieve e-bike om heerlijk en ontspannen te kunnen toeren in bergachtige landschappen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen