menu

Mega Speelstad

Speelstad is een soort overdekt pretpark, waar kinderen een hele dag lang zalig kunnen spelen. Het park is gelegen in Wechelderzande-Lille en is makkelijk bereikbaar. Wechelderzande-Lille ligt slechts op een tiental minuutjes van Antwerpen. Het park richt zich vooral op de allerkleinsten. Er zijn botsauto’s, draaimolens, kleurrijke treintjes, springkastelen, ballenbaden, schommels, waterbanen,… Te veel om op te sommen. Je moet het echt zelf ontdekken!

Mega Speelstad is een ware droom voor alle kinderen. Speelstad is volledig overdekt en maar liefst 5000m2 groot. Ook buiten (in Toverstad) kunnen de kinderen urenlang plezier maken. Speelstad is dan ook een ideaal idee voor een komend verjaardagsfeestje of gewoon een cadeautje voor de kinderen.

Gezien de ouders wellicht niet van plan zijn een hele dag lang mee op de springkastelen te springen en dergelijke, zijn er voor hen enkele andere bezigheden voorzien. Zo kunnen zij ondertussen biljarten, dartsen, lezen, schaken enzovoort. Dit alles kan in de gezellige cafetaria, van waar de ouders intussen ook hun kroost in het oog kunnen houden. Ook kan hier een lekker hapje gegeten worden. Volwassenen mogen trouwens gratis binnen! Zij kunnen eveneens kosteloos gebruik maken van het internet in de cafetaria. In Speelstad hoeft namelijk niemand zich te vervelen!

Contactgegevens:
Voetbalstraat 16
2275 Wechelderzande-Lille
03/309.21.13
www.speelstad.be

Openingsuren:
Elke woensdag van 13u30 tot 17u30
Alle zaterdagen, zondagen en vakantiedagen van 10u tot 19u
Van 1 juli tot 1 september: dagelijks open van 10u tot 18u

Tarieven:
Volwassenen: gratis
Weekdagen: 10€
Zondagen en feestdagen: 11€
Ingang na 17u: 7€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen