menu

MBK Center Bangkok

MBK Center is niet zomaar een winkelcentrum: MBK Center is een paradijs voor iedere liefhebber van winkelen. De bouw van MBK Center werd in 1986 voltooid, en sindsdien heeft het winkelcentrum al zeer veel bezoekers verwelkomd.,

Het complex bestaat uit meer dan 2000 winkels op acht verdiepingen. Maar niet enkel winkels zijn hier vertegenwoordigd: op de achtste verdieping bevindt zich een bioscoop en op de zevende verdieping vindt men een karaokebar en een bowling.

Wie na het shoppen een hongerige maag heeft, kan zich laten verwennen in twee Food Courts: op de vijfde verdieping heeft men keuze uit onder andere Arabische, Japanse en Italiaanse keuken, en de Food Court op de zesde verdieping is eerder geschikt voor een snelle hap.

Naast de vele kledingzaken zijn er in MBK Center ook vele andere gespecialiseerde winkels gevestigd: er is een hele verdieping gewijd aan electronica, en ook toeristen die op zoek zijn naar souvenirs zullen hier zeker wat vinden.

De Thaise naam van dit winkelcentrum luidt 'Mahboonkrong'. MBK Center is zeer geliefd bij de Thaise bevolking: de meerderheid van de bezoekers bestaat dan ook uit inwoners van Bangkok. Maar ook steeds meer toeristen vinden hun weg naar het MBK Center.

De prijzen zijn er niet spectaculair hoog, maar het kan zeker niet de goedkoopste plaats om te shoppen genoemd worden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen