menu

Mall of The Emirates

Sinds november 2005 kan je voor grenzeloos winkelplezier terecht in het Mall of The Emirates. Dit shoppingcenter telt meer dan 560 internationale merken verspreid over meer dan 700 winkels. Deze zorgen samen voor een hallucinante oppervlakte van 234 479 m².

mall of the emirates

Het winkelcentrum kent verschillende “anchor stores” zoals Carrefour Hypermarket, Marks & Spencer, Centrepoint, Harvey Nichols, Debenhams, Jashanmal en Home Centre. De andere winkels beslaan een zeer ruim assortiment. Kleding, sportartikelen, elektronica, huisdecoratie, juwelen, meubels, cosmetica, cadeaus, speelgoed, kunst, boeken … Je vindt het hier allemaal! Natuurlijk kan je hier ook heerlijk tafelen in één van de vele restaurants.

De slogan “Shopping is just the beginning” verraadt het al. Naast winkelen, zorgen verschillende soorten entertainment voor een uniek dagje plezier voor het hele gezin:

Peekaboo
Heb je kinderen van 0 tot 5 jaar? Zij zullen zich hier geen moment vervelen dankzij leerrijke en leuke activiteiten.

Magic Planet
Op zoek naar echt familie-entertainment? Twee zones bieden zowel kinderen als jongvolwassenen een heleboel ontspanningsmogelijkheden. Denk maar aan bowlingbanen, pool- en biljarttafels, een 4D theater …

vox cinemas

Vox Cinemas
Hier geniet je van de mooiste films in een sublieme kwaliteit.

DUCTAC
Het Dubai Community Theatre and Arts Centre bidet meer dan 500 plaatsen aan mensen die houden van kunst, theater, dans, muziek en films.

Ski Dubai
Ongetwijfeld één van de meest bijzondere faciliteiten van dit winkelcentrum. Het eerste indoor ski resort en sneeuwpark van het Midden-Oosten staat garant voor een hele dag sneeuwpret. Snowboarden, skilessen, een speelhoek voor de kinderen … Je waant je op de mooist besneeuwde bergen!

ski dubai indoor

Heb je aan één dag niet voldoende om alle mogelijkheden van Mall of The Emirates te ontdekken? Er zijn twee hotels verbonden met dit unieke winkelconcept. In het Westen vind je Kempinski Hotel Mall of the Emirates. En in het Oostelijke deel kan je verblijven in Sheraton Dubai Mall of the Emirates Hotel. Beide hotels hebben vijf sterren. Ideaal dus om te bekomen van een drukke dag!

Meer informatie: www.malloftheemirates.com

Ontdek hier alles over onze citytrip naar het indrukwekkende Dubai
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Shoppen in Dubai
Topbezienswaardigheden in Dubai

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen