menu

Makkelijk online boeken bij Tui

Iedereen heeft het steeds over makkelijk online boeken. Maar hoe gaat dat nu juist in zijn werk? Hieronder vindt u een handig overzicht van alle stappen die u zal doorlopen tijdens het proces.

1. Ga naar de website van Tui.be en zoek de vakantie van uw dromen. Maak gebruik van de filters om snel tot een duidelijk overzicht te komen van vakanties die aan al uw wensen voldoen. U kan heel makkelijk een bepaald budget instellen, een bestemming kiezen, een reisgezelschap ingeven …

2. Als u klikt op een hotel uit de lijst, krijgt u meer informatie over het hotel te zien. U krijgt een beter inzicht in de faciliteiten, de ligging, een mogelijke prijs en andere zaken. Links onderaan ziet u een rode knop “Ga verder naar extra’s”. Daar kan u invullen wie op welke kamer ligt, krijgt u een duidelijk overzicht van de prijs en kan u bepaalde voorkeuren ingeven.

3. Als u dan onderaan op de knop “Ga naar reisverzekering en extra’s” klikt, kan u de gewenste verzekeringen aanduiden. Bekende voorbeelden zijn een annulatie- en reisbijstandsverzekering. U kan ook aanduiden hoe u de maaltijden het liefst heeft: halfpension, volpension …

4. De voorlaatste knop waar u op moet klikken, heet “Adres en betaalopties”. Hier kan u uw adres invullen, en krijgt u dingen te lezen die goed zijn om te weten voor u overgaat tot het definitief boeken van uw reis. U vindt er ook meer informatie over de betaling.

5. Bij de knop “Definitief boeken” bevestigt u uw reis en alle ingevulde gegevens. Het is dus heel belangrijk dat u alle gegevens zorgvuldig en correct ingevuld heeft tijdens het proces.

Zo makkelijk kan online boeken zijn! Mocht u toch problemen of vragen hebben tijdens het boeken, kan u steeds terecht bij de telefonische klantendienst. Het meest recente nummer vindt u steeds op de website www.tui.be .

Tags:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen