menu

Magna Plaza Amsterdam

Magna Plaza is een gigantisch winkelcentrum in Amsterdam. Het staat niet alleen bekend om de aanwezigheid van veel merkwinkels van internationale allure, maar vooral ook om haar openingstijden.,

In tegenstelling tot de meeste winkels in Nederland, is Magna Plaza op elke zondag geopend. Er zijn over het hele jaar maar vier dagen waarop het winkelcentrum gesloten is: koninginnedag, nieuwjaarsdag en eerste en tweede kerstdag. Mede door deze openingstijden is het centrum dan ook zeer geliefd door gezinnen en stelletjes die bijvoorbeeld met Pasen een dagje willen shoppen.

De binnenkant van het winkelcentrum is prachtig en sierlijk en doet denken aan het KaDeWe in Berlijn. Het is gevestigd in het oude hoofdpostkantoor van Amsterdam. Er is voor ieder wat wils, voor elke persoonlijkheid, leeftijd en budget.

U vindt er onder meer een America Today, een Fornarina, een Replaywinkel en een Mango, maar ook meer exclusieve boetieks zoals die van Vittorio Marchesi. Naast een groot aantal kledingwinkels, is er een aantal parfumerieën en drogisterijen aanwezig, evenals kappers, stylisten en eetgelegenheden.

Magna Plaza geniet een internationale bekendheid en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: er stopt een bus voor de deur. Het winkelcentrum bevindt zich op de Hoek nieuwezijds Voorburgwal, wat slechts 50 meter lopen is vanaf de Dam en het Koninklijk paleis.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen