menu

Madame Tussauds Amsterdam

Waar kun je binnen één uur romantisch op de bank zitten met George Clooney, een balletje trappen met Frank de Boer, plaatjes draaien met DJ Tiesto, en dansen met Tina Turner? In Madame Tussauds Amsterdam. De wereldberoemde en misschien wel populairste toeristenattractie van Amsterdam is gegarandeerd leuk, voor welk gezelschap dan ook.,

Na een korte trip door het spookhuis, of een andere tour afhankelijk van het seizoen, kunt u zelf ronddwalen langs allerlei beroemde mensen. U vindt er typisch Hollandse beroemdheden, zoals topmodel Doutzen Kroes en biermagnaat Freddy Heineken, maar ook internationale sterren als Robbie Williams, Justin Timberlake, Bob Marley, Elvis Presley en Michael Jackson.

Het wassenbeeldenmuseum bestaat uit verschillende zalen met verschillende thema’s, zoals de royalty zaal. Hier vindt u zowel de Nederlandse koningin Beatrix als prinses Diana en koningin Wilhelmina. Ook mooi is de sporterszaal, waarin onder andere David Beckham en Ronaldinho te vinden zijn. Ook Lance Armstrong is er te vinden, op een bewegende fiets.

 Elke maand is er een speciale expositie in het museum, zoals bijvoorbeeld een modellenexpositie met beelden van onder andere Naomi Campbell en Elle McPherson.

Er zijn verschillende groepsarrangementen te boeken, en ook voor schoolreisjes of kinderfeesten is een bezoek aan Madame Tussauds zeker een leuk idee.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen