menu

Maak kennis met de wereld van de cruisevakanties

Zeg niet zomaar vakantie tegen een all inclusive verblijf op een cruiseschip. Het is meer dan dat! Misschien heeft u al vaak van zo’n luxevakantie gedroomd, maar durft u er niet over nadenken vanwege het vermoedelijk navenante prijskaartje. Holland America Line vertelt u echter een heel ander verhaal.

SchipgroenRF

Hoeveel betaalt u voor een weekje zon-zee-zwembad in een vijfsterrencomplex in een zuiders oord? Met Holland America Line bevaart u al vanaf €499,- de Middellandse Zee. Voor deze prijs krijgt u bovendien een steeds wisselend landschap, uitstapjes in verschillende badplaatsen, koninklijke diners, aangename ontspanningsmogelijkheden, … Maak uw keuze uit de bestemmingen.

SchipsneeuwRF

Holland America Line vertelt u alles over cruisen en cruiseschepen. De ervaren host Michael Langley geeft momenteel presentaties in België en Nederland over wat u kunt verwachten aan boord van een cruiseschip, wat er allemaal in de prijs is inbegrepen, op welke bestemmingen er wordt gevaren enz. Ook Brussel en Brugge liggen op zijn weg. Meer informatie en gratis tickets voor deze infosessies vindt u op www.ontdekcruisen.be.

Koningsdam Main Dining Room

Vanaf april 2016 stelt Holland America Line zijn nieuwste cruiseschip voor: de MS Koningsdam. Bekijk het majestueuze schip alvast virtueel. Dwaal door de elegante inrichting en de comfortabele kajuiten, suites en familiekamers. Verheug u op de gastronomische hoogstandjes en faire keuken in het Culinary Arts Center, de visbrasserie, de Italiaanse bistro en het wereldrestaurant. In verschillende bars worden versnaperingen en snacks geserveerd. Boek nu al uw cruise met dit prachtige schip en maak kennis met een nieuwe wereld.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen