menu

Luxe en exclusiviteit op jouw maat

De zomervakantie komt er weer aan en dus wil je weg naar het buitenland. Wat voor vakantie wil jij dit jaar beleven? Een zonvakantie, een rondreis of wil je misschien wel je huwelijksreis plannen? Alles is mogelijk! Maar als je op de doorsnee reiswebsites rondkijkt, zie vaak enkel standaard pakketreizen. Voor een groot gedeelte heb je je neer te leggen bij wat de reisorganisatie gepland heeft, waaronder accommodaties en excursies. Wil je eens een keer echt reizen in luxe en een echte vakantie op maat waarbij al je wensen in vervulling gaan? Neem dan eens een kijkje bij Thika Travel.

Costa Rica
© Thikatravel.com

Maatwerkreizen
Maatwerk reisorganisaties gaan buiten de gebaande paden om jouw vakantie net dat stukje exclusiviteit te geven, alsof de reis speciaal voor jou georganiseerd is. Jij geeft je wensen aan en rondom jouw wensen wordt de reis georganiseerd. Alleen jouw verwachtingen zijn belangrijk en er wordt alles aan gedaan om jouw speciale wensen voor je vakantie uit te laten komen. Een safari buiten de normale openingstijden van het park of een museumbezoek op momenten dat het museum gesloten is, zijn enkele van die unieke dingen die maatwerk reisorganisaties voor elkaar krijgen. Dit is pas echt exclusiviteit en reizen in luxe.

India
© Thikatravel.com

Hoe gaat een maatwerk reisorganisatie te werk?
Eigenlijk begint alles bij jou. Jij bepaalt de hele invulling van de reis. Vervolgens gaat de reisorganisatie hiermee aan de slag om een complete op maat gemaakte vakantie in elkaar te krijgen waarin al jouw verwachtingen zijn opgenomen. Ook als je heel bijzondere wensen hebt, geef dat aan, want dit kan in veel gevallen best gerealiseerd worden. Als al je wensen in de reis zijn opgenomen, zal er een reisplan worden opgesteld, maar altijd weer in overleg met jou. Zo beleef je een volstrekt unieke reis die nog nooit iemand anders heeft gemaakt.

Fabuleuze bestemmingen
Omdat exclusieve luxe-reizen zich doorgaans ook op ongewone bestemmingen afspelen, spreekt het voor zich dat er ook enkel bijzondere landen in het reisaanbod zitten. Dit gaat om enkele authentieke landen in Afrika, India en het subcontinent en enkele landen in Zuid-Amerika. Voor de echte avonturiers is er ook een aanbod aan bestemmingen aan de Noordpool, op Antarctica, in Spitsbergen en op de Falklandeilanden.

Pinguins
© Thikatravel.com

Welk soort belevenis wil jij meemaken?
Een maatwerk reisorganisatie kan alle soorten belevenissen aanbieden die jij wilt. Wil je niet uitrusten, maar lekker actief en avontuurlijk bezig zijn? Dan kun je allerlei spannende activiteiten ondernemen, die normaal niemand zou doen. Wil je juist een strandvakantie? Dan bieden deze organisaties de mooiste stranden ter wereld aan op de meest idyllische plekken. Een natuurreis of een safarireis is ook fantastisch om te maken. Leer de lokale flora en fauna op een heel andere manier en van dichtbij kennen. Daarnaast ontdek je ook enkele prachtige huwelijksreis bestemmingen. Wat dacht je van je eigen eiland op de Malediven? Of laat er in een keer ook je bruiloft regelen! De huwelijksreis bestemmingen beloven stuk voor stuk op en top romantiek!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen