menu

Los Angeles

Eigenlijk is LA één van de bijna 100 steden die het grote Los Angeles County vormen. Zo is er ook bijvoorbeeld Beverly Hills en Hollywood die misschien nog bekender en meer reputatie hebben dan hun grote broer.

Hollywood is gelegen in het noordoosten van Los Angeles en is vooral bekend door de Hollywood Boulevard met de bekende bronzen sterren of bekende sterren op de Walk of Fame. Daarnaast is er ook Grauman's Chinese Theatre waar vaak filmpremières doorgaan en je vindt er tal van handafdrukken, een beetje gelijkaardig met het wat verder gelegen Walk of Fame.

Ga je meer zuidelijk dan heb je er de mega-attracties als Disneyland en de Universal Studios Hollywood. Beiden zijn pretparken voor groot en klein en vooral Universal Studio is leuk omdat je er de sfeer voelt van de filmstudio’s.

In en rond Los Angeles is er nog wel meer leuks zoals San Diego, de stranden, Bel Air, maar misschien heb je ook wel interesse in de populaire dancings waar tal van sterren komen in de meest exclusieve clubs.

Ontdek alvast ons reisverhaal, de talrijke bezienswaardigheden, ons hotel en andere suggesties en heb je vragen bij dit alles, deel ze gerust met ons.

,Op New York na, is Los Angeles de grootste stad van Amerika. Het is een wereldstad waar tal van dingen te doen zijn. Het is vooral bekend omwille van zijn filmindustrie, de talrijke winkelmogelijkheden en zijn themaparken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen