menu

Lisboa Welcome Center Lissabon

Het Lisboa Welcome Center is één van de beste plaatsen om vertrouwd met de stad te raken. Er zijn zeven soortgelijke vestigingen verspreid over heel Lissabon. Dit informatiecentrum is gelegen in het hart van de stad in de oude wijk van Baixa, aan de westzijde van Comercio Square.,

Bezoekers kunnen er informatie over de stad opvragen, ansichtkaarten kopen of een toeristische kaart aanschaffen waarmee ze korting krijgen op diverse attracties. Het centrum heeft een "Ask Me" desk met toeristische informatie. Erg handig als je snel informatie over een attractie of bezienswaardigheid wilt hebben.

In het Lisboa Welcome Center zit ook een gastronomisch restaurant met de naam "Terreiro do Paço" en een café "Espaço Continuo" genaamd. Er bevindt zich een kunstgalerie met een tentoonstellingsruimte en een handwerkwinkel (Artesanato do Tejo). In deze winkel zijn onder meer schilderijen, keramiek, kunstwerken, geweven stukken, kant, cd's en boeken over Lissabon, de Portugese gastronomie en toeristische gidsen te koop. Er zit ook een internet service in het Lisboa Welcome Center.

De plek bij uitstek als je even om informatie verlegen zit.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen