menu

La Quinta Inn Orlando

Voor een bezoek aan de pretparken in Orlando is dit alvast een uitstekend hotel. Het is gelegen op International Drive, een straat met honderden hotels waartussen zich een aantal pretparken “verscholen” hebben. Vlakbij ligt het waterpretpark Wet N' Wild en met je huurwagen ben je zo aan enkele andere pretparken als Sea World, Universal Studios of Disney World. Heb je geen huurwagen dan is een rit met de I-ride een optie.,

Het hotel
Onze ervaringen met dit hotel zijn positief. De prijs is heel aanvaardbaar, het ontbijt is zoals bij vele hotelketens in Amerika wel sober, maar zeker niet onder het gemiddelde. Er is een groot zwembad en enkele winkels in de buurt, de opstapplaats voor de I-ride is vlakbij en voor zij die verslaafd zijn aan hun laptop zijn er gratis surfmogelijkheden. De kamers zijn heel ruim, proper, en er is gratis parking voor de deur. Van hieruit hebben we Sea World, Disney Village en Blizzard Beach bezocht.

Adres
La Quinta Inn Orlando International Drive North
5825 International Drive Orlando, FL 32819
Phone: (407)351-4100
Fax: (407)996-4599

Website
La Quinta Inn Orlando

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen