menu

Kowloon

Wanneer we Hong Kong beginnen te verkennen, hebben we al vlug door dat in Hong Kong het geld rolt.. Je ziet er alle rijkdom van de muren druipen: luxehotels, luxekleren, luxeauto’s. Al de nieuwste gadgets die er op de markt zijn, zie je hier voor je ogen verschijnen.  Alles is er om ter grootst, om ter hoogst of om ter duurst. Nergens zijn zoveel restaurants en winkels als hier. Het wordt duidelijk dat we de volgende dagen onze energie best verspreiden tussen uitstappen doen en controle uitoefenen op het budget.

kowloon

We zijn dan ook direct gestart in de bekende Tsim Sha Tsui wijk met enkele bekende straten zoals Nathan Road en Jordan Road waar je naast de vele winkels nog eens tientallen mensen hebt, vooral Indiërs, die je willen meelokken naar hun kleermakerswinkel of hun winkeltjes met nepartikelen.

De eerste dag is dan ook voorbijgevlogen en eindigt ergens ondergronds in een restaurant. Ook dat is een belevenis op zich. Hong Kong leeft namelijk dag en nacht, 40 hoog en 3 laag.

Lees verder:
Dagje Hong Kong Island (verder)
Pretpark Ocean Park en Aberdeen
Naar het strand op Lantau Island
Gokje wagen in Macao?

Dit kwam in de kijker

Vandaag was onze eerste dag in Hong Kong. Meteen komen massa’s prikkels op je af in deze hype wereldstad. We onthouden:

Hong Kong ondergronds
Winkelen In Hong Kong

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen