menu

Koh Chang Resort & Spa

Koh Chang Resort & Spa is gelegen langs de westzijde van Ko Chang, aan Chaiyachet Beach. Het hotel ligt vlakbij de hoofdstraat die langs de kustlijn loopt, en is dus zeer centraal gelegen.,

Kamers
Het hotel telt in totaal 151 kamers. Op de kamers zijn er onder andere een televisietoestel met satellietverbinding (die onder andere Engelse en Russische programmas kan ontvangen), een telefoon en een mini bar aanwezig. Er is airconditioning waardoor het altijd koel is op de kamers. Vanuit de kamers wordt een mooi uitzicht gegarandeerd.

Faciliteiten
Er zijn twee zwembaden, een spa (met warm en met koud water), een jacuzzi en een sauna. Het hotel heeft een groot aanbod aan activiteiten. Zo kan men verschillende tours naar toeristische bezienswaardigheden en omliggende dorpen en stranden aan de receptie van het hotel boeken, en worden er activiteiten zoals snorkelen, duiken, vissen en kajak georganiseerd. Het hotel biedt ook ligbedden aan.

Restaurants
Het restaurant, Sunset Seaside Restaurant, serveert voornamelijk visgerechten. Daarnaast worden er ook Thaise en internationale gerechten opgediend. Het restaurant is vlak naast de zee gelegen, waardoor men een prachtig zicht op de zee heeft. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid tot room service en de mogelijkheid om op het strand te eten.

Onze ervaringen als reisfanaten
Prima hotel weg van de drukte van het eiland. Je kunt 's avonds met de voeten in het water dineren aan het strand. Er zijn ook slaapmogelijkheden in de huisjes vlakbij het strand doch de kamers in het hoofdgebouw zijn mooier. Huur een brommertje en rij eens het eiland af. Zeker het niet toeristische deel is erg leuk om te ontdekken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen