menu

Kleinschalige vakanties, weg van het massatoerisme

Het Middellandse Zeegebied is één van Europa’s meest veelbelovende bestemmingen. Een duik in het azuurblauwe water, ongerepte baaien fotograferen en ’s avonds genieten van vele heerlijke tapas. Wie wil dat nou niet? Precies, iedereen. Daarom is het soms lastig om massatoerisme te vermijden. Gelukkig weet de reisorganisatie Eliza was here precies alle plekjes die minstens zo mooi, maar veel minder toeristisch zijn!

© Elizawashere.be

Onontdekte omgeving
Als je op zoek gaat naar een vakantie, ben je al gauw geneigd om te kijken waar andere reizigers zijn geweest. Je buurman had laatst een paar prachtige foto’s en je zus was zo enthousiast over die kustplaats op Kreta. Ga je hen achterna of ga je iets nieuws ontdekken? Een plek die juist leuk is, omdat er nog zo weinig toeristen zijn. Waar de stranden nog wit zijn en de mensen nog oprecht. Eliza was here kiest de beste bestemmingen voor jou uit: “Waar iedereen links gaat, gaat Eliza rechts!”

Bijzondere accommodatie
Geen dunne wanden, harde kussens of raamloze hotelkamers. Nooit meer enthousiast worden van een prachtige marketing omschrijving, om vervolgens teleurgesteld te worden. Eliza was here gaat zelf op pad om de mooiste overnachtingen te testen. De plekken waar zij slaapt, hebben allemaal wel iets speciaals: een privézwembad, prachtige tuin of bijvoorbeeld een zonovergoten patio. Het gaat om kleinschalige overnachtingen, dus je wordt niet overspoeld met andere vakantiegangers.

© Elizawashere.be

Culinaire sensatie
Bij Eliza was here eet je nooit van een lauw geworden buffet. Je hoeft niet in de rij te staan in een all inclusive restaurant, noch ga je naar toeristische restaurants. Nee, jij steekt je eigen barbecue bij de accommodatie aan. De vis haal je op het lokale marktje in de buurt, of vis je zelf uit de zee. Daarnaast vinden de eigenaren van de accommodaties het leuk om te vertellen over alle regionale gerechten, waardoor je een streek niet alleen ervaart maar ook proeft!

“Extra gemak”
De vakanties van Eliza zijn erop gericht zodat je zelf de omgeving kunt ontdekken. Daarom is iedere vliegreis direct voorzien van een eigen auto, die al op de luchthaven op je staat te wachten. Makkelijk toch? Ook kun je extra wensen doorgeven, zodat Eliza kan zorgen dat je op jouw reis niets te kort komt. Denk hierbij aan verjaardagen of huwelijksreizen.

Benieuwd geworden naar de tips van Eliza was here of wil je direct een vakantie boeken? Dat kan via deze website.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen