menu

Key Largo

Key Largo is het eerste eiland en ook het grootste die je tegenkomt op je weg naar Key West. Het is op minder dan een uur rijden van de luchthaven van Miami en is ook wel beter gekend onder de naam “Hoofdstad van de duikwereld”.,

Duiken, duiken en nog eens duiken
Zowat alle hotels en resorts die er zijn, bieden faciliteiten aan rond duiken. Dit kunnen duiklessen zijn, maar ook heuse excursies naar wrakken en koraalriffen. Ook vissen en tal van andere watersporten zijn er heel populair. Voor een uitstapje is de Everglades de ideale attractie. Op een uurtje rijden zit je zo tussen de alligators en tropische vegetatie.

John Pennekamp Coral Reef State Park
Eén van de populairste plaatsen waar hier gedoken wordt, is in het John Pennekamp Coral Reef State Park. Je treft er tientallen soorten koralen aan en meer dan 600 verschillende soorten vissen. Ooit was ook dit park opgenomen om het samen te voegen bij het Everglades National Park, maar dit is na hevig protest nooit doorgegaan.

Accommodaties
Voor zij die hier willen overnachten is de keuze enorm en gevarieerd. Zon is er alvast genoeg en voor je hotelkeuze is er bijvoorbeeld het all inclusive Marriott's Key Largo Bay Beach hotel. Daarnaast zijn er tal van hotels verbonden aan de diverse hotelketens of voor rasechte duikers is het Jules Undersea Lodge misschien wel iets. De kamers zijn hier onderwater en dit hotel is dan ook zeer populair voor koppels die en trouwen en houden van duiken.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen