menu

Kamperen op een camping aan Lago Maggiore

Geografisch grenst de Lago Maggiore aan Zwitserland. Het Lago Maggiore meer heeft nog een naam in het Italiaans en kan dus ook Lago Verbano genoemd worden. Deze naam komt uit de Romeinse benaming waar het Lacus Verbanus genoemd wordt. De Lago Maggiore is verder ook de 1 op na grootste meer in Italië. Het is een vredige natuur omgeving, ideaal om jouw hoofd helemaal leeg te kunnen maken en een onvergetelijke ontspannende vakantie te hebben met je geliefden. Daarnaast liggen er verschillende rondom en op het Lago Maggiore meer. Zo heb je de eilanden Isolino Partegora, Castelli di Cannero en Brissago Islands. Galekkeropvakantie.nl weet er alles van!

© Pexels.com

Kamperen rond het meer

Rond het Lago Maggiore meer zijn er een heleboel verschillende camping locaties. Je hebt de keus uit een heel breed selectie aan campings. Het voordeel hieraan is dat je jouw ideale camping kan kiezen. Want de verschillende campings in de selectie hebben allemaal tal van verschillende voorzieningen, eetgelegenheden en entertainment voor het hele gezin.

Campings aan het meer

Als we een paar campings overlopen aan Lago Maggiore dan zien we dat de camping ‘’Isolino’’ een eigen zandstrand heeft. Het is hierdoor een zwemparadijs met uitzicht.
De volgende camping genaamd ‘’de village Lago Maggiore’’ kun je genieten van zwembaden met geweldige glijbanen. Naast de animatie, de speeltuinen en andere activiteiten zoals tennis. Continental village camping geeft je de mogelijkheid om waterfietsen te huren. Of ben je een familiemens en extra op je privacy gesteld? Dan is de ’’ Glamping il borgo delle arti’’ camping iets voor jou! Het is namelijk een intieme familiecamping. Waar je van je afgezonderde zwembad met zonneterras kan genieten met je familie. En Lido di monvalle biedt jou ook een privéstrand. Je kan er ook een kanotocht op het Lago Maggiore doen. Bij de camping okay kun je de veerboot nemen om aan de overkant van het Lago Maggiore meer te komen. En daar kun je ook genieten van een zwembad met kindergedeelte. Deze paar campings zijn nog maar het topje van de ijsberg. Er zijn nog veel meer campings aan de Lago Maggiore meer.

Je kan eindeloos dus doorgaan met de verschillende soorten activiteiten en faciliteiten dat je kan aangeboden krijgen op de verschillende campings aan het Lago Maggiore meer. Het is een ideale camping vakantie, die je niet snel zal vergeten. Het feit dat je omringt bent door de natuur en de prachtige wateren van het meer Lago Maggiore maakt het een ontspannende camping vakantie.

© Pexels.com

Aarzel dus vooral niet om op vakantie te gaan naar de camping lago maggiore in Italië. Het is een ervaring die je niet snel zal vergeten. De rust die je daar zal ervaren, zal je alleen maar naar meer laten snakken. Boek je camping aan Lago Maggiore en geniet van jouw ideale vakantie.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen