menu

Jouw clitoris verdient aandacht voor de heerlijkste orgasmes

Seks is lekker en gezond, zowel met je partner, date of met jezelf. Net als mannen slaan ook vrijwel alle vrouwen de hand aan zichzelf als ze daar behoefte aan hebben. De meeste vrouwen hebben voor het masturberen en/of extra plezier met hun bedgenoot wel speelgoed voor volwassenen in huis. Terecht ook, door te experimenteren ontdek je wat je het fijnst vindt en hoe je het beste hoogtepunt kunt beleven. En orgasmes zijn super goed tegen stres en allerlei nare aandoeningen. Dus waarom zou je dan niet kiezen voor een speeltje wat driekwart van de vrouwen met gemak meerdere malen per sessie een climax laat beleven? Je clitoris verdient het om verwend te worden door een vibrator die daar speciaal voor gemaakt is!

© Pixabay.com

Wat is de beste clitoris vibrator?

Een clitoris vibrator richt zich alleen of vooral op het stimuleren van je clitoris. Afhankelijk van hoe jij je hoogtepunt het liefst bereikt, is er een passend speeltje. Allereerst is niet elke soort even krachtig. Hoe krachtiger, hoe meer geluid de motor maakt, dus dat kan ook een nadeel zijn. Voor beginners of vrouwen die niet veel stimulatie nodig hebben is er een vinger vibrator. Deze kan om de vinger van jezelf of je bedpartner worden geschoven en je vervolgt het liefdesspel zoals je gewend bent wanneer je met vingers de clitoris verwent. Alleen nu kun je extra genieten van de vibraties die erbij komen. Niet alle vrouwen komen hiervan klaar, gelukkig is er ook genoeg krachtiger materiaal te koop, of iets wat je ook intern kan verwennen. Sommige clitoris vibrators hebben een uitstulping die de penis vervangt om ook vaginaal of anaal te stimuleren, denk maar aan de bekende tarzan vibrator, die aan de voorkant een konijntje of vlindertje heeft om je clitoris te verwennen en inwendig met een roterend penisgedeelte voor genot zorgt. Naast speelgoed wat contact maakt met de zenuwuiteinden van je clitoris, zoals je gewend bent van (je eigen) vingers, kun je ook kiezen voor de populaire luchtdruk vibrator.

© Pixabay.com

Met een luchtdruk vibrator zijn je orgasmes intenser

Een luchtdruk vibrator breng je niet in je lichaam in, noch raakt deze je clitoris aan. Dit revolutionaire speeltje heeft een kapje wat je om je clitoris legt en zodra je hem aanzet zuigt deze zachtjes vacuüm. Het apparaat pulseert de in het vacuüm aanwezige lucht, waardoor het voor jou voelt alsof er aan je clitoris gezogen wordt. Dat heb je een ‘ouderwetse’ (clitoris) vibrator nog nooit zien doen, en laten we eerlijk zijn, menig man is er ook geen ster in. Geen wonder dart de luchtdruk vibrator zoals de womanizer (of de goedkopere namaak versie satisfyer) zo populair zijn. Alle luchtdruk vibrators kennen verschillende standen en vrijwel elke vrouw komt de eerste keer al bij een van de eerste standen klaar. Groot voordeel van een luchtdruk speeltje is dat je, omdat er geen contact is met de huid, jezelf niet kunt overstimuleren. Zo kun je heerlijk opbouwen naar je climax en, indien gewenst, met het grootste gemak voor meerdere hoogtepunten in één sessie gaan. Bovendien zijn ze erg stil, dus niemand hoeft te weten waarom jij je zo lang terugtrekt onder de douche.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen