menu

Jackie Chan in Hong Kong

In Hong Kong kun je niet rondlopen zonder verwezen te worden naar de populaire acteur Jackie Chan. Deze legendarische kung fu acteur wordt door de inwoners van de stad op handen gedragen en overal zie je dan ook posters hangen en gadgets liggen.

Ook op de bekende Avenue of Stars heeft hij zijn ster. Er is zelfs een winkeltje die volledig aan hem is gewijd en waar je al zijn films en cd’s kunt kopen. Jackie Chan werd vooral bekend als komische acteur in de film Rush Hour, waardoor hij ook in Hollywood naam maakte. Dit maakt hem sindsdien als inwoner onsterfelijk.

Als je in Hong Kong bent en een bezoek brengt aan de Avenue of Stars, kijk dan niet alleen naar het lichtspektakel die er iedere avond afgespeeld wordt, maar laat je vooral fotograferen voor de ster van Jackie Chan, want alleen dit zal ook van jou een ster maken. Doch dan zul je wel geduld moeten hebben voor de vele wachtende voor jou …

Meer bezienswaardigheden, een reisverhaal en transportmogelijkheden over Hong Kong.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen