menu

Inyo National Forest

Inyo National Forest, gelegen in de California’s zuidelijke Sierra, deels in Nevada en deels in Californië, is een veelzijdig natuurreservaat. Een gevarieerde omgeving gaat hier hand in hand met gevarieerde recreatiemogelijkheden.,

Zo zijn er bijvoorbeeld de berggebieden rond Mount Whitney, waar onder gunstige omstandigheden zelfs aan wintersport kan gedaan worden.

De prachtige natuur van dit wildpark strekt zich uit over zeven wildernisgebieden en bestaat voornamelijk uit woud en gebergte, afgewisseld met stroompjes en meren. Hoover Wilderness is het populairste deel van het natuurpark vanwege het ’20 lakes bassin’. Het ‘Ansel Adamsgebied’ is aan de gelijknamige fotograaf en groene jongen gewijd en herbergt het ‘Devils Postpile’ monument.

Door het uitgebreide en goed onderhouden netwerk van paden is backpacking een waar genot in het Inyo National Forest. Vissen is in verschillende gebieden toegestaan en een populaire bezigheid, ook al is de vis meestal uitgezet. Oorspronkelijke vis is te vinden in ‘The golden Trout Wilderness’, maar om deze vissoort te beschermen is vissen hier aan banden gelegd.

Het Inyo National forest biedt kort samengevat zowel voor de familietrippers als voor de sportievelingen of de eenzame rondtrekkers verschillende mogelijkheden tot belonende ontspanningen, het hele jaar rond.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen