menu

Indrukwekkende bouwwerken

Naast de 7 nieuwe wereldwonderen heb je ook de kandidaten die het net niet gehaald hebben. Er zijn zoveel mooie dingen in de wereld die je kunt bezoeken tijdens je vakantie en er zijn er maar 7 die kunnen toetreden. Om hen wat te steunen geven we een aanvullende lijst met een korte introductie.,

Toren van Pisa in Pisa, Italië

Dat de scheve toren van Pisa wel degelijk schuin staat hebben we zelf vastgesteld tijdens een autovakantie in Toscane. De toren van Pisa maakt deel uit van het Campo del Miracoli, waar zich nog 3 andere toeristische trekpleisters bevinden.
» Autovakantie Toscane

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Vrijheidsbeeld in New York, Amerika

Het Vrijheidsbeeld is het symbool van New York en is eigenlijk een geschenk van Frankrijk aan Amerika. Het is gelegen op Liberty Island vlakbij de zetels van de Verenigde Naties en hebben we bezocht tijdens onze city trip New York.
» Citytrip New York

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Angkor in Siem Reap, Cambodja

Minstens 3 dagen heb je nodig om nog maar enkele van de belangrijkste bouwwerken te bezichtigen die zich in de stad Siem Reap en Angkor bevinden. Bezocht tijdens onze rondreis door Cambodja en Thailand.
» Rondreis Cambodja

Eiffeltoren in Parijs, Frankrijk

Misschien wel het bekendste bouwwerk ter wereld. Voor zijn tijd was dit een imposant meesterwerkje waar je bovenaan een fantastisch uitzicht hebt over Parijs. Vandaag de dag blijft de toren tot de verbeelding spreken. Bezocht tijdens een citytrip naar Parijs.
» Citytrip Parijs

Gouden Tempel in Amritsar, India

Het bek

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen