menu

Daguitstap Molenheide: indoor minigolf ‘De Mijn’

Molenheide is een groot park met leuke vakantiewoningen. Om de vakantiegangers die hier verblijven continu te amuseren, is er van alles te doen en te zien in het park. Zo heb je er zwembaden en speeltuinen. Maar ook het minigolfterrein ‘De Mijn’ is de moeite waard.

Je kan aan deze minigolf ook deelnemen zonder dat je in het park verblijft. Minigolf ‘De Mijn’ spreekt enorm tot de verbeelding. Met een mijnlift wordt je de hoogte ingestuurd, waar je aan het spel kan beginnen. Mijnschachten, lopende banden, drilboren,… Allerlei factoren die een partijtje minigolf hier uniek en leuk maken. 18 holes lang ontdek je de wereld van de mijnbouw op een speelse manier. Door licht- en geluideffecten wordt de ervaring nog intenser. Een dagje minigolfen in ‘De Mijn’ is een leuke belevenis voor jong en oud. Al wordt het af en toe wel erg spannend!

Contactgegevens:
Molenheidestraat 7
3530 Houthalen-Helchteren
070/22.20.34
www.molenheide.be

Openingsuren:
De openingsuren kan je terugvinden op de website, gezien ze verschillen van dag tot dag. 

Tarieven:
Baby (tot 3 jaar): gratis
Kind van 3 tot 8 jaar: 6,70€ (indien verblijfsgast: 5,70€)
Volwassene: 10,25€ (indien verblijfsgast: 9€)
55+: 9€
ACTIE: jarige speelt gratis op zijn/haar verjaardag, na vertoon van identiteitsbewijs

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen