menu

In deze 5 vakantiehuisjes ben je midden in de natuur

In België en Frankrijk zijn meer dan genoeg vakantiehuisjes. Welke u kiest, hangt natuurlijk grotendeels af van uw eigen voorkeur. Sommige mensen kiezen het liefst voor een vakantiehuisje in een druk en toeristisch gebied terwijl anderen een accommodatie in de natuur veel mooier vinden. Bent u op zoek naar een  vakantiehuisje in België of Frankrijk midden in de natuur? Wij hebben vijf geweldige opties voor u verzameld en bespreken ze hieronder in willekeurige volgorde!

In deze 5 vakantiehuisjes ben je midden in de natuur

© Pexels.com

Vakantiehuis in La Roche
Dit bijzonder luxe vakantiehuis in La Roche ligt midden in de Ardennen. Het natuurhuis is gebouwd op een ruim en rustig domein en schenkt een prachtig uitzicht over Cresse de Corbeau en de Ourthe. Er zijn nog 9 andere chalets te vinden op de autovrije residentie. Het huisje zelf is van alle luxe voorzien met onder andere een ligbad, sauna, flat screen TV en een volledig ingerichte open keuken.

Vakantiehuis in Hechtel-Eksel
Een bijzonder huisje dat midden in het grootste bos van Vlaanderen ligt. Bosland biedt volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen. Daarnaast is er in het bos natuurlijk van alles te zien. Een heerlijk rustige omgeving. Het huis is geschikt voor acht personen en voorzien van de nodige comfort. Daarbij kunt u denken aan infraroodverwarming en pellet kachel. Er zijn twee badkamers en een grote tuin met een schommel en een trampoline!

Vakantiehuis in Fajoles
Een bijzonder authentiek natuurhuisje midden in een rustige Franse streek. Een bosrijke omgeving met in de directe omgeving één van de mooiste rivieren van het land: de Dordogne. Het huisje ligt op het Franse platteland ver weg van drukte en verkeer en is eenvoudig ingericht. Er kunnen vier personen verblijven in de twee slaapkamers van het natuurhuisje dat tevens beschikt over een keuken en een badkamer.

Vakantiehuis in La bastide-Solages
Veel meer één met de natuur in een huis kun je niet worden dan in dit vakantiehuis in de Midi-Pyreneeën. Het kleine tweepersoonshuisje is namelijk bovenaan aan weitje gebouwd, midden tussen het groen. Het wordt omring door prachtige bossen en het glooiende landschap waar deze streek zo bekend om staat. Werkelijk een droomplek om de wandelen en te zwemmen. Geniet van de rivier en de watervallen op zo’n 150 meter van het huisje en kom in deze bijzondere natuur volledig tot rust. Niet geschikt voor kinderen, maar juist perfect voor mensen die rust zoeken en dat het liefst in de natuur doen. Het prachtige natuurreservaat ‘des Grands Causses’ heeft ontzettend veel te bieden voor natuurliefhebbers en daarvoor is dit huisje de perfecte uitvalbasis.

Vakantiehuis in Pourcheres
Een prachtige locatie in de Ardèche en ook nog eens een volledig verbouwd vakantiehuis voor acht personen. Het huis ligt op een terrein van zo’n 17 hectare, midden in de natuur. De Ardèche staat garant voor een schitterende natuurlijke schoonheid met veel bossen, diepe kloven, prachtige rotsen en natuurlijk ook heel veel rivieren. Het gebied is dan ook razend populair bij natuurliefhebbers. Er is een uitgebreide diversiteit aan flora en fauna te vinden. Van vlak achter het huisje kunt u tot wel 100 kilometer ver kijken en ziet u de Alpen liggen. Het huis zelf is overigens ook voorzien van de nodige luxe en beschikt onder andere over een privé-zwembad.

Er zijn nog veel meer natuurhuisjes!
Natuurlijk zijn er nog veel meer bijzondere vakantiehuisjes midden in de natuur van Frankrijk en België te vinden. Dat komt niet in de laatste plaats doordat deze landen ontzettend veel bijzondere natuur hebben. Er zijn dan ook meer dan genoeg huisjes in deze natuur te vinden. De bovenstaande vijf behoren volgens ons echter tot de meest bijzondere.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen