menu

Hypermoderne alpenhut in aantocht Piz La Ila (Alta Badia)

Onlangs werd de ultramoderne ‘alpencapsule’ ontworpen door de designers van het in Londen gevestigde kantoor Lovegrove Studio.

Houdt u van futuristische en speciale concepten, dan is dit zeker iets voor u! Dit jaar nog zal deze bijzondere berghut deel uitmaken van het prachtige berglandschap van de Italiaanse Dolomieten. Het hoeft dus niet bij dromen te blijven!

De capsule heeft een geschatte diameter van acht meter, is uit acryl vervaardigd en heeft een reflecterende laag waar de zon mooi kan op weerkaatsen. Dit geeft een soort spiegeleffect, waardoor de hut perfect past in haar omgeving. Heel subtiel en bijna onopvallend.

Bovendien wordt elke gast, die in de berghut verblijft, verrast met een adembenemend zicht op de Alpen. Dit zowel overdag als ’s nachts. Een spectaculair 360-graden zicht in de Alpen, laat u genieten van een onbeschrijfelijk mooi panorama. Zeker de moeite!

De nodige energie wordt door externe centrales geleverd, zo is de hut volledig onafhankelijk van energie. Zonnepanelen en een kleine, verticale windturbine zorgen voor stroom.

Zoals reeds vermeld wordt de alpenhut dit jaar nog verwezenlijkt. Ze zal een plaatsje krijgen op 2100 meter hoogte in Piz La Ila (Alta Badia), omgeven door een buitengewoon landschapskader.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen