menu

Huis van Aristoteles Amsterdam

Het huis van Aristoteles is de uitgewezen plaats in Amsterdam om met kinderen naartoe te gaan. Het is een speel/leercentrum waarin het gebruik van de zintuigen voorop staat. Door middel van spelletjes en filmpjes leren de kinderen op een andere manier horen, voelen, proeven, ruiken en kijken.,

De activiteiten in het huis van aristoteles zijn bijna teveel om op te noemen: er kunnen hutten worden gebouwd, schilderijen worden gemaakt, toneelstukken worden gespeeld, etcetera.

Daarnaast is er nog meer vermaak: er worden regelmatig verhaaltjes voorgelezen en hierbij is er zelfs de mogelijkheid om zelf in een boek te stappen en mee te spelen in het wereldberoemde verhaal van Puk van Petteflet. Zoals de website zelf zegt: ‘…kom koken bij mevrouw Helderder, springen bij de Stampertjes, briefjes schrijven bij meneer Pen…’ Genoeg te doen dus!

Ook aan de ouders is gedacht: er is een lounge waar u rustig wat kunt drinken, of u kunt mee helpen met knutselen bijvoorbeeld.

Het huis van Aristoteles wordt door velen geroemd om de uitstekende pedagogische activiteiten die er worden georganiseerd, voor zowel grotere en kleinere kinderen en de enthousiaste leiding zorgt er gegarandeerd voor dat uw kind(eren) met een glimlach van oor tot oor weer mee naar huis gaan.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen