menu

Hua Hin Grand Hotel & Plaza

Huahin Grand Hotel & Plaza is vrij centraal gelegen in Hua Hin, in tegenstelling tot de meeste andere hotels, die meestal meer in de buurt van het strand gelegen zijn. Het hotel ligt op tien tot vijftien minuten wandelafstand van het strand van Hua Hin, maar men kan ook de shuttlebus naar het strand nemen. Door de centrale ligging zijn er tal van eet- en shoppingmogelijkheden in de buurt van het hotel.,

Kamers
Het hotel telt 160 kamers. Het hotel wordt zowel bezocht door toeristen als door zakenreizigers. Men kan kiezen uit verschillende types kamers: superior, deluxe, penthouse suite met één slaapkamer en penthouse suite met twee slaapkamers. Vanuit alle kamers heeft men een mooi uitzicht op het strand en de zee. Er is airconditioning en op de kamers is onder andere een mini bar, een televisietoestel en een haardroger aanwezig. Men heeft een eigen badkamer.

Faciliteiten
Het hotel heeft een groot zwembad en men kan er ook genieten van een deugddoende massage. Room-service zit in de prijs inbegrepen. Er is een golfterrein op minder dan 1 kilometer van het hotel.

Restaurants
Er is een coffeeshop in het hotel die Thaise en westerse gerechten serveert. Overdag kan men voor een drankje ook terecht in The Lounge Lobby en The Poolside Bar bij het zwembad.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen