menu

Howard Johnson Hotel Kissimmee

Dit hotel behorend tot de Howard Johnson keten is gelegen op 5 kilometer van het Walt Disney World Resort en het iets verder gelegen SeaWorld. Dit hotel is kindvriendelijk met speciaal ingerichte kinder- en familiekamers. Het is gelegen op één van de grootste straten van Kissimmee waar je tientallen hotels, restaurants en winkels vindt.,

Dit Howard Johnson hotel heeft een zwembad, een klassieke kamerindeling, gratis draadloos internet en gratis vervoer naar de Disney Universal Studios and SeaWorld. Je kunt tegen betaling een ontbijt nuttigen.

Onze ervaring
Persoonlijk vonden we dit hotel niet goed. De kamers zijn eerder naar de kleine kant, niet proper en we hadden niet door dat het ontbijt betalend was. Gezien de grote concurrentie dat er heerst in deze regio zou je verwachten dat hotels hun best doen om het hun klanten zo aangenaam mogelijk te maken, maar hier hadden we dit gevoel niet. Het was de tweede keer tijdens onze reizen dat we voor een Howard Johnson kozen en ook de laatste keer. Voor dezelfde prijs ben je beter af in een Days Inn, Motel 6 of 8, Ramada of Travelodge. Heb je een ruimer budget dan zijn Best Western en Quality Inn heel goed.

Adres
Howard Johnson Enchantedland Hotel Kissimmee FL
4985 W. Irlo Bronson Hwy.
Hwy 192 & SR 535
Kissimmee, FL 34746 US

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen