menu

Houtopia, de kinderwereld

Houtopia is binnen- en buitenplezier waar je allerlei nieuwtjes ontdekt inzake de rechten van het kind. Op een speelse manier leren ook de allerjongsten hun rechten kennen. Een boeiende en leerrijke ervaring, met andere woorden.

In Houtopia vind je onder andere een multimediaspektakel op verschillende schermen. Zo worden allerhande weetjes op een aangename manier aan de man gebracht.Ook is er een heuse ontdekkingsruimte waar de kinderen zelf op tocht kunnen gaan. Ze maken kennis met allerlei leerrijke zaken, zoals informatie over onze zintuigen, een kijkje nemen in het menselijk lichaam, kennis maken met een gezond ontbijt,… Noem maar op!

Zit je thuis ook met een kind vol vragen? Dan is Houtopia de ideale daguitstap. En na al dat leren, moeten kinderen toch ook nog vooral kind blijven. Ze kunnen zich dan ook volledig uitleven in de grote speeltuin te midden van de mooie Ourthevallei. De speeltuin is deels binnen, gezien het weer in België niet altijd mooi is. Maar ook buiten is er van alles te beleven.

Contactgegevens:
Place de l’Eglise 17
6660 Houffalize
061/28.92.05
www.houtopia.be

Openingsuren:
Alle dagen van 11 tot 17u
In juli en augustus is Houtopia zelfs open tot 19u
Gesloten van 7 januari tot 1 februari

Tarieven:
Volwassenen: 6,25€
Kinderen (van 3 tot 12 jaar): 5,75€
Kroostrijke gezinnen: 5,25€ per persoon 

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen