menu

Hotels zwembad Las Vegas

Heel wat hotels in Las Vegas zijn gebouwd rond een thema. De keuze van je hotel, naast de prijs uiteraard, wordt hierdoor vaak bepaald. Maar ook het zwembad kan een bepalende factor zijn. Immers, je bent in Las Vegas in het midden van de woestijn met een altijd schijnende zon onder een blauwe hemel en dan kan een duik in een zwembad een welgekomen verfrissing zijn.,

Tijdens onze verblijven en bezoeken aan de vele hotels die we gedaan hebben, zijn er enkele uitschieters die we onthouden:

Hotels die een heel mooi zwembad hebben zijn o.a.

  • De Mandalay Bay heeft een heel groot en mooi zwembad. Tevens is er een waar strand aanwezig en kunnen er golven opgewekt worden.
  • The Mirage heeft een heel groot zwembad omringd door tropische palmbomen, heuse watervallen en heel veel plaats. Tijdens topdagen zit er wel heel veel volk aan het zwembad en kan het overvol zitten. Toch is dit één van onze favorieten.
  • In de Bellagio is alles mooi en ook hun zwembaden mogen er eigenlijk wel zijn. Strak, groot en overal omringd door stoelen.
  • Het zwembad van South Point kronkelt zich in alle mogelijke bochten en is omgeven door een groene zone, palmbomen en de nodige stoelen. Leuk is het eiland waarrond een jacuzzi is gebouwd. Warm bubbelend water bezorgt je een heuse massage na een dagje winkelen, gokken of ander entertainment.
  • Het zwembad van de Luxor is heel groot, waardoor het nooit echt druk is. Er zijn weinig plaatsen waar schaduw te vinden is maar de watervallen zorgen voor de nodige afkoeling.

Indien je uw hotelkeuze voor een stuk wil bepalen aan de hand van het zwembad dan raden we absoluut het Imperial Palace af. Het is niet meer dan een gewoon klassiek zwembad, omgeven door de verouderde muren van het hotel en biedt slechts heel weinig plaatsen met zon!

Om toegang te krijgen tot het zwembad geldt vaak dat je moet verblijven in het hotel. Hiervoor gebruikt men vaak de kamersleutel als controle. In sommige hotels kan je gaan zwemmen, ook als je er niet verblijft, maar dan moet je betalen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen