menu

Hotels Varanasi

Varanasi heeft een groot aanbod aan accommodatie in alle categorieën omdat het jaarlijks een enorm aantal bezoekers ontvangt. Iedereen zal er dan ook wel een hotel naar zijn of haar keuze vinden.,

Tijdens het laagseizoen (van april tot en met juli) zijn de hotels het goedkoopst, maar dit is ook de warmste periode van het jaar, en niet alle hotels hebben airconditioning.

Veel hotels zijn vlakbij de ghats gelegen. Dit is een goede ligging, vooral omdat ook veel van de bezienswaardigheden van Varanasi zich in de buurt van de ghats bevinden.

Een ander voordeel is dat men dan vaak ook een mooi uitzicht over de Ganges heeft, zelfs in de budgethotels. Ook in de buurt van het treinstation en in Kabir Chaura Road zijn er heel wat hotels te vinden, en het is er meestal rustiger dan bij de ghats.

Indien men voor langere tijd in de stad verblijft, kan men ook overwegen een appartement of andere vorm van accommodatie te huren die dicht bij de universiteit ligt. Er zijn namelijk verschillende kamers en appartementen voorzien voor de buitenlandse studenten die komen studeren aan de universiteit van Varanasi, en het kan interessant zijn te informeren of er kamers vrij zijn.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen