menu

Hotels Udaipur

Udaipur wordt vaak één van de meest romantische steden van India genoemd, en overnachten in deze stad is dus een unieke ervaring. De accommodatiemogelijkheden zijn erg uitgebreid, en iedereen zal hier wel een hotel naar zijn of haar smaak vinden.,

Vooral de hotels en guest houses die gelegen zijn langs de banken van het Pichola-meer zijn erg gegeerd. Men heeft vanuit deze plaatsen namelijk een prachtig uitzicht op Lake Palace en Gangaur Ghat en uiteraard ook Lake Pichola.

De meest budgethotels zijn in de buurt van het station gelegen, en de ligging is dus zeker een voordeel als men voor dit type hotel kiest. Een kamer in één van deze hotels is heel goedkoop, en op voorhand reserveren is niet nodig.

Ook de meer luxueuze hotels zijn in overvloed aanwezig. Deze hebben aantrekkelijke faciliteiten en zijn geliefd bij veel toeristen. Er zijn vrij veel mid-range hotels in Udaipur, in tegenstelling tot heel wat andere Indiase steden.

Udaipur heeft veel heritage hotels. Dit zijn vooral paleizen en forts die hun voormalige functie niet langer moeten uitoefenen en die nu hotels zijn. De meest bekende van deze heritage hotels is uiteraard Lake Palace. Dit hotel heeft 83 hotels en suites, en overnachten in dit hotel is ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen