menu

Hotels Thailand

Als men van plan is een toeristische bestemming van Thailand te bezoeken, zoals Bangkok of één van de badsteden, dan zal men ongetwijfeld met een grote keuze aan overnachtingsmogelijkheden geconfronteerd worden. Hotels, bungalow resorts en guest houses zijn zeer frequent aanwezig in de grotere Thaise steden.,

Als men van plan is gedurende langere tijd in Thailand te verblijven, kan men ook overwegen tijdelijk een appartement te huren.

Ook op de Thaise eilanden zijn er vele hotels en meestal ook bungalows waar men kan overnachten. Phuket en Ko Chang, als zijnde Thailand's meest bezochte eilanden, hebben een groot aanbod aan hotels en bungalow resorts.

Afhankelijk van de ligging van het hotel, de grootte en het comfort van de kamers en de ontspanningsmogelijkheden in het hotel, zijn er verschillende prijsklassen van hotels. De prijzen van één hotel kunnen zeer ver uit elkaar liggen al naargelang het seizoen waarin men Thailand bezoekt. Tijdens het toeristische seizoen, van november tot februari, is het duurder een hotel te boeken dan tijdens de andere maanden.

Er zijn verscheidene low budget hotels, waar men aan een zeer lage prijs kan overnachten. De meer luxueuze hotels maken meestal deel uit van een gekende, over het algemeen internationale, hotelketen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen