menu

Hotels Tampa

Voor velen die Tampa aandoen is het een vervolg van hun reis door Florida en de pretparken van Orlando. Op dik een uur rijden van Tampa ligt immers Orlando, het Mekka van de pretparken zoals SeaWorld en de Universal Studios.,

Wist je trouwens dat de toegang tot Busch Gardens heel vaak inbegrepen is bij de aankoop van een FlexTicket of Combiticket?

Een bezoek aan Tampa staat voor velen gelijk aan een bezoek aan Busch Gardens, één van de grootste en spectaculairste pretparken in Amerika. Zo ook voor ons en we verblijven dan ook in deze stad die voor ons verder geen betekenis heeft.

Na een klein beetje zoekwerk, niet dat er geen hotels zijn, maar we willen op een lange rondreis ook wat aan ons budget denken, kiezen we voor het Days Inn Tampa. Een prima budgethotel op een mooie afstand van Busch Gardens.

Days Inn Tampa North

Een klassieke “Amerikaanse” hotelkamer met zowat alle faciliteiten die je nodig hebt voor een prima overnachting. Lees alvast onze ervaringen.
» Days Inn Tampa North

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen