menu

Hotels Rajasthan

Rajasthan is een provincie die druk bezocht wordt door toeristen. Er zijn daarom hotels en guest houses in alle categorieën, gaande van goedkope maar gezellige budgethotels tot luxueuze hotels waar men werkelijk verwend wordt met moderne faciliteiten en lekkere gerechten.,

Zeker in de grote steden zal men over het algemeen geen enkel probleem hebben met het vinden van accommodatie, maar tijdens het hoogseizoen is het meestal aan te raden op voorhand te boeken.

In Rajasthan kan men heel wat heritage hotels vinden. Dit zijn dan meestal paleizen en forts die tot hotels zijn omgevormd. Door de unieke en sfeervolle omgeving en door het interieur dat meestal is aangepast aan de lokale atmosfeer zijn deze hotels erg gegeerd bij de toeristen.

Ook de budgethotels zijn meestal degelijk, en men kan er vaak voor een kleine prijs verblijven. De luxueuze hotels zijn voorzien van goede faciliteiten en bieden comfort. Een interessant initiatief dat door de regering van Rajasthan gesteund wordt is de zogenaamde ‘paying guest’ accommodatie.

Dan verblijft men bij een Indiase familie en komt men zo in contact met de lokale bevolking en gewoonten. Op deze manier komt men ook op een informele manier meer te weten over de stad waar men verblijft en het kan zo een unieke ervaring zijn.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Rajasthan? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Reisgids Parijs Kopen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen