menu

Hotels Phuket

Doordat Phuket een zeer bekende toeristische bestemming is, heeft het eiland een heel groot aanbod aan hotels. Meestal gaat het hier om vrij luxueuze hotels.,

Er zijn ook enkele low budget hotels, maar doordat de meeste toeristen Phuket bezoeken omwille van het strand, zijn er niet veel toeristen die in een low budget hotel verblijven. Men vindt op Phuket ook verschillende bungalow resorts.

De hotels zijn vooral te vinden langs de westelijke kustlijn van Phuket, maar in principe zijn er overal op het eiland langs de kust wel overnachtingsmogelijkheden te vinden; hoe verder men van de kust weg trekt, hoe minder hotels er zijn (het binnenland van Phuket is bergachtig en wordt maar zelden door toeristen bezocht).

Patong Beach is het strand met het grootste aantal hotels. Het is dan ook het meest populaire strand van Phuket, met een groot aanbod aan strandactiviteiten en winkelmogelijkheden en een bruisend uitgaansleven.

Phuket is bekend voor de verschillende family resorts. Deze staan ervoor bekend gericht te zijn op gezinnen die naar Thailand op vakantie komen en waarbij er vele faciliteiten voor kinderen zijn.

Ook op de nabijgelegen eilanden zijn er enkele hotels. Op Ko Yao bijvoorbeeld zijn er enkele bungalow resorts en hotels te vinden.

P.S. Wij verbleven in het Tropica Bungalows & Restaurant Resort Patong Beach Phuket. Lees onze ervaringen en meer informatie over dit hotel.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen