menu

Hotels Pattaya

In tegenstelling tot veel andere Thaise steden heeft Pattaya een uitgebreid aanbod aan luxueuze hotels. Uiteraard is er ook een grote keuze aan budgethotels en guest houses. Men heeft keuze tussen drie stranden regio's waar men kan overnachten, namelijk Pattaya Beach, Jomtien Beach en Naklua Beach.,

Meestal is het zo dat de meer luxueuze hotels vlakbij of in elk geval in de buurt van het strand gelegen zijn. Sommige van deze resorts hebben zelfs een privéstrand dat enkel toegankelijk is voor personen die in dat hotel verblijven. De budget- en midrange hotels zijn over het algemeen verder van de kust af gelegen.

Pattaya Beach heeft een zeer uitgesproken nachtleven. Als men een hotel wil boeken dat bij Pattaya Beach is gelegen, moet men tevens rekening houden met het nachtlawaai. Veel van de hotels zijn namelijk gelegen in uitgaansbuurten, vooral de budgethotels. Als men het 's nachts iets rustiger aan wil doen, wordt meestal angeraden een bungalow in het minder lawaaierige Jomtien Beach te huren.

Tijdens het hoogseizoen (rond de periode van kerstmis en nieuwjaar) is accommodatie heel wat duurder en ook moeilijker te vinden. Op dat tijdstip is het beter op voorhand een hotel te boeken als men zeker wil zijn. Op andere ogenblikken is het mogelijk om ter plaatse een kamer te boeken.

Wij verbleven in het Sea Breeze Jomtien Resort.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen