menu

Hotels Miami

Miami zal voor velen het begin of/en eindpunt zijn voor velen die een rondreis doen in Florida. Voor sommigen is het zelfs hun enige doel als citytrip of strandvakantie. De keuze van hotel in Miami zal dus voor velen anders zijn.,

Zelf verblijven we twee nachten in de hoofdstad van Florida. Een keer bij het aankomen en starten van onze reis door Florida, een andere keer wanneer we Florida willen verlaten en de volgende nacht een vlucht nemen richting Phoenix.

Miami heeft de mooiste, duurste en meest gevarieerde keuze aan hotels in Florida. Of je nu een supermodern, een Art Deco hotel, een hotel uit de gekende hotelketens of een villa wilt boeken het kan allemaal. Uw keuze zal vooral gebaseerd zijn op je budget want heel wat hotels hebben een aardig prijskaartje. Zoek je een hotel aan het strand, aan de haven of in de bruisende binnenstad, overal zal je stevige prijzen vinden.

We verbliijven een nacht in het Sofitel Miami en Best Western On The Bay Inn and Marina Miami Hotel. Hoe onze ervaringen met deze hotels waren en wat ze je als bezoeker allemaal kunnen bieden lichten we op volgende pagina’s even toe.

Sofitel Miami

Dit prachtige hotel ligt vlakbij de internationale luchthaven van Miami en bezorgt ons een prima start van onze rondreis door Florida.
» Sofitel Miami

Best Western On The Bay Inn and Marina Miami Hotel

Leuk hotel met een goede prijs/kwaliteit in de baai van Miami. Aan het hotel is een druk maar heel leuk restaurant gekoppeld met een prachtig uitzicht.
» Best Western Hotel Miami

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen