menu

Hotels Ko Chang

De meeste toeristen die Ko Chang bezoeken, verblijven op het westelijke deel van het eiland. Dit deel van Ko Chang is dan ook het meest gericht op het toerisme. Het oostelijke deel van het eiland is vrijwel onaangetast door het toerisme en is voor het grootste deel nog steeds landbouwgebied; hier zijn heel wat minder hotels te vinden.,

Veel van de hotels liggen vlakbij het strand. Algemeen gesproken is het zo dat hoe verder men van de kust weg trekt, hoe minder men zal betalen voor een kamer in een hotel.

Aangezien de meeste toeristen naar Ko Chang komen voor de vele watersporten die men hier kan beoefenen, is het echter logisch een hotel te nemen met directe toegang tot of in de buurt van de kust. De meeste accommodatiemogelijkheden zal men vinden langs de populairste stranden: hiertoe behoren onder andere Hat Sai Khao en Klong Prao Beach.

Er zijn hotels in alle prijsklassen, gaande van low budget hotels tot luxueuze vijfsterrenhotels. Op Ko Chang is er de mogelijkheid om te overnachten in strandhutten. In deze hutten is er weinig luxe, maar het is zonder twijfel een unieke ervaring.

Er zijn ook enkele guest houses en heel wat hotels, die, afhankelijk van de prijsklasse, verschillende faciliteiten aanbieden.

P.S. Wij verblijven in het Koh Chang Spa & Resort. Lees onze ervaringen en meer informatie over dit hotel.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen