menu

Hotels Kissimmee

De stad Kissimmee is gelegen ten zuiden van Orlando en is vlakbij Walt Disney World. Het is gelegen vlakbij tal van populaire attracties en op die manier een ideale plaats om te overnachten. Doordat deze stad steeds maar aan populariteit wint als uitvalsbasis voor enkele pretparken is het aanbod aan hotels de voorbije jaren dan ook enorm toegenomen.,

Dit heeft als gevolg dat de prijzen van de hotelkamers zeer concurrentieel zijn en dat je logement vind van goedkope hotelkamers tot dure villa’s die je kunt huren voor een weekje of meer.

Eén van de populairste straten in Kissimmee waar je een massa hotels kunt vinden is de 4985 W Irlo Bronson Memorial Hwy, die tevens dichtbij themaparken als Discovery Cove, SeaWorld en de Universal Studios is gelegen. Zo gaan ook wij tijdens ons verblijf in Florida hier een dagje logeren, meerbepaald in het Howard Johnson Enchantedland Hotel Kissimmee FL.

Howard Johnson Enchantedland Hotel Kissimmee FL

Dit hotel maakt deel uit van de Howard Johnson keten en we verblijven er 1 nacht. Lees alvast onze ervaringen met dit hotel en de faciliteiten die het heeft.
» Howard Johnson in Kissimmee

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen