menu

Hotels Khon Kaen

De stad Khon Kaen, gelegen in het noordoosten van Thailand, is één van de belangrijkste steden in die regio. Het noordoosten van Thailand wordt minder bezocht door toeristen, voornamelijk doordat er geen stranden zijn en dat er minder winkelmogelijkheden zijn.,

Maar in tegenstelling tot de meer toeristische bestemmingen, komt men hier nauwer in contact met de Thaise cultuur en de bevolking. Khon Kaen heeft namelijk heel wat te bieden, zoals verschillende festivals en een bloeiende zijde-industrie.

Zoals op veel andere plaatsen in Thailand kan men zelf kiezen welk type van accommodatie men wenst. Er zijn overnachtingsmogelijkheden gaande van low budget hotels tot prestigieuze vijfsterrenhotels. De grotere steden van noordoostelijk Thailand, zoals Khon Kaen, bieden een vrij grote keuze aan hotels en guest houses.

Er zijn in Khon Kaen echter meer low budget hotels en guest houses te vinden dan luxueuze hotels. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat dit deel van Thailand vooral door rugzaktoeristen bezocht wordt die slechts één of twee nachten in Khon Kaen blijven. Deze budgethotels zijn voornamelijk in de buurt van Klang Muang Road gelegen. Naast hotels en guest houses zijn er in Khon Kaen ook appartementen, bungalows en resorts te vinden, zij het in mindere mate.

Wij verbleven in het Pullman Khon Kaen Raja Orchid hotel, een ware aanrader.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen