menu

Hotels Key West

Een hotel zoeken op Key West is niet zo moeilijk. Hoewel, er zijn zoveel mogelijkheden dat het misschien toch wel een uitdaging op zijn eigen kan zijn. Wil je een hotel met zwembad, juist een kamer om te slapen of wil je verblijven in een heus resort met alles er op en er aan? En dan hebben we het nog niet gehad over het huren van een vakantievilla met zwembad en jacuzzi.,

Key West is gelegen op het uiterste puntje van de Keys en is het jaar door een ideale vakantiebestemming. Voor velen is het ook de afsluiter van een reis door Florida of de toegangspoort tot het iets hoger geleden Nationaal Park de Everglades.

Wat ook het doel is van je verblijf op Key West, je zult er zeker en vast een passende overnachting voor vinden. Zelf verblijven we 2 nachten in het Best Western Hibiscus Motel. Lees alvast de mogelijkheden en onze ervaringen met dit hotel.

Best Western Hibiscus Motel

Vlakbij Duval Street en het strand gelegen verblijven we 2 nachten in dit hotel. Het heeft een zwembad en alle faciliteiten die nodig zijn voor een leuke vakantie.
» Best Western Hotel Keys Florida

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen