menu

Hotels Kanchanaburi

Zoals in de meeste plaatsen in Thailand, zijn er in Kanchanaburi heel wat accommodatiemogelijkheden, gaande van budgethotels tot zelfs enkele resorts. De luxueuzere hotels worden steeds talrijker doordat er elk jaar meer toeristen de stad bezoeken.,

Aangezien er vele tours naar Kanchanaburi vanuit Bangkok georganiseerd worden, zit een overnachting vaak in zo'n tour inbegrepen. De kwaliteit van de hotels in Kanchanaburi is over het algemeen degelijk.

De brug over de rivier Kwai dient als een soort herkenningspunt in de stad. Vele hotels zijn in de buurt van deze befaamde brug gelegen, die zelfs de “hoofdrol” speelde in een film. De brug ligt op een halfuur wandelen van het centrum van Kanchanaburi.

De meeste budgethotels zijn te vinden langs de rivier Kwai, maar ook langs de hoofdstraat, die dwars door het centrum van Kanchanaburi loopt, zijn er heel wat hotels te vinden.

In Kanchanaburi zijn er tevens naast de meer conventionele accommodatie ook verscheidene originele overnachtingsmogelijkheden. Zo kan men bijvoorbeeld overnachten in een hut gemaakt van bamboe. Door de nabijheid van de rivier kan men, als men avontuurlijk aangelegd is, ook verblijven in een kamer op een huisboot. Deze zijn er in alle vormen en maten en variëren sterk, van een simpel hutje tot ware resorts.

Wij verbleven in het River Kwai Resotel Resort Kanchanaburi.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen