menu

Hotels Jodhpur

Veel van de accommodatiemogelijkheden van Jodhpur zijn centraal gelegen en in de buurt van Mehrangarh Fort. Er zijn hotels in alle categorieën, waardoor er in welke prijsklasse dan ook gepaste accommodatie gevonden kan worden. Als men in een rustigere buurt wil verblijven, kan men ook in Navchokiya overnachten.,

Jodhpur staat bekend voor de vele historische gebouwen die men er kan zien, en daarom is het dan ook niet verwonderlijk dat sommige van deze omgevormd zijn tot accommodatie voor toeristen. Deze heritage hotels hebben uitstekende faciliteiten, en in sommige hotels kunnen onder andere sporten beoefend worden en worden ook tours georganiseerd in en rond de stad.

In Jodhpur zijn er tevens heel wat budgethotels te vinden. De kamers in deze hotels variëren sterk in grootte en comfort (afhankelijk van de prijs en het seizoen wanneer men er verblijft). Sommige van de budgethotels hebben bijbehorende restaurants die meestal lokale gerechten serveren. Meestal is er in de kamers een ventilator aan het plafond bevestigd die wat verkoeling brengt, maar in sommige hotels is er zelfs airconditioning.

Zoals in de meeste Indiase steden verschillen de prijzen van een hotelkamer sterk en kan eenzelfde kamer heel wat meer kosten in het hoogseizoen dan in het laagseizoen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen